لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:15
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
- مفهوم جهانی&zwnj شدن
- جهانی شدن و تأثیر آن بر آزادسازی اطلاعات
- بررسی داده&zwnj های کمّی از حوزه اطلاعات در صحنه جهانی
- جهانی&zwnj شدن و تأثیر آن بر حوزه اطلاع&zwnj رسانی
- نتیجه&zwnj گیری
منابع
چکیده
مفهوم « جهانی شدن» به فرآیندی اطلاق می&zwnj شود که طی آن جریان آزاد اندیشه، انسان، کالا، خدمات، و سرمایه در دنیا میسر گردد. تأثیر این مفهوم، دگرگونی متغیرهای زمان و مکان را پدید آورده و گسترش ارتباطات در سطح بین&zwnj المللی قابلیت وقوع یافته است. بر این قرار، داده&zwnj های کمی اطلاعات در صحنه جهانی ابعاد وسیعی یافته و موجب رشد شبکه ارتباطات در صحنه بین&zwnj المللی از نظر روابط فردی و اجتماعی شده است. در مقاله حاضر، ضمن توجه به جهانی&zwnj شدن گستره اطلاعاتی در جهان معاصر، به ارزیابی موضوعات مذکور مبادرت شده، و در نهایت به نتیجه&zwnj گیری درباره تأثیرات آن بر کتابداری و اطلاع&zwnj رسانی پرداخته می&zwnj شود.
مقدمه
پدیده جهانی&zwnj شدن در چند سال اخیر به نحوی گسترده منابع چاپی و الکترونیکی زبان فارسی را تحت&zwnj الشعاع قرار داده است. نگاهی به مواد کتابی در این حوزه (به&zwnj خصوص علوم اجتماعی) نشانگر توجه اندیشمندان ایرانی به موضوع جهانی&zwnj شدن در رشته&zwnj های مختلف می&zwnj باشد[1]. آنچه از دهه شصت میلادی و در بطن اندیشه « مک&zwnj لوهان» برای ارائه یک تصویر وسیع ارتباطی به جامعه جهانی عرضه شد، تا به امروز که در هزاره سوم میلادی به ارزیابی اطلاعات دیجیتال پرداخته می&zwnj شود، مبتنی بر رابطه انسان و ابزارهای فناوری است. بر این مبنا، در گستره کنونی جهانی&zwnj شدن، سعی می&zwnj شود محدوده این تغییر و دگرگونی در حوزه اطلاعات مورد توجه قرار گیرد.
هدف این مقاله آن است که مباحث موضوعی جهانی شدن را در عرصه اطلاع&zwnj رسانی مورد شناسایی قرار دهد و با مطالعه اهم مقالات این حوزه در منابع چاپی و الکترونیکی، عرصه اطلاعات و اطلاع&zwnj رسانی را در چارچوب جهانی&zwnj شدن بررسی نماید.
لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-99722-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%ac%d9%87%d8%a7%d9%86%d9%8a%e2%80%8c%d8%b4%d8%af%d9%86-%d8%af%d9%86%d9%8a%d8%a7%d9%8a-%d8%a7%d8%b7%d9%84%d8%a7/
- ۹۵/۰۶/۰۳